KOMMUNIKATIONS- OCH LEDARSKAPSTRÄNING I VÄRLDSKLASS

                  VAD VI GÖR  • Vi belyser och utmanar verksamheters interna, vardagsdialog.
  • Vi ger feedback.
  • Vi synliggör underminerande kommunikation.
  • Vi transformerar till nya förhållningssätt ger oväntade resultat.
  • Vi benämner det genombrott i kommunikation.

HUR VI GÖR

Vi återskapar det vi ser och hör och synliggör det som omedvetet underminerar potential och utveckling. Vi lockar fram arbetsplatsens styrkor, förstärker den gynnsamma vardagsdialogen och väcker idéer till liv som redan finns i er verksamhet.


Vad du kan förvänta dig

Din verksamhet får nya, oväntade och positiva resultat. En arbetsmiljö med medarbetare som bidrar till verksamhetens utveckling till en helt ny nivå. Ett lönsammare arbetsklimat kort och gott.


Transformerar det osynliga resursslöseriet i kommunikation

Vi är specialister som levererar ledar- och kommunikationsträning i världsklass. Anpassas för dig, dina medarbetare och din organisation, som ger resultat utan att jobba hårdare eller mer.

Vi påstår att i varje människa och organisation finns genuint engagemang och kompetens bortom oklara överenskommelser, rädslor för att göra fel, missförstånd och onödiga organisationsförändringar.

Klarhet i kommunikation och gynnsamt arbetsklimat är vår specialitet och hantverk.

KOMMUNIKATION PÅ JOBBET

Ett agilt, anpassat och riktat program som helt och hållet utgår från arbetsplatsens behov och önskemål. Innehållet bygger på det som framkommer vid en intervju med er som kund och det som deltagarna vill och behöver träna på.

Vi arbetar med verksamheter som IT, administration, tekniska yrken, vård och omsorg, skolor och utbildningsföretag.

Vanligen tre till 16 veckor beroende på önskemål. Det är vanligtvis 1,5 - 4 timmar per vecka eller med större uppehåll.

Vi garanterar att ni märker resultat redan efter ett par veckor.                           EFFEKTIV LEDARE


Ett agilt, anpassat och riktat program för dig som är chef, arbets- eller projektledare. I de flesta miljöer uppstår en anspänning som leder till onödig stress som inte är hållbart i längden. Att sortera vad som är viktigt, hur jag kommunicerar med mina medarbetare och samtidigt håller ledningen lugn och nöjd kan vara en extrem utmaning.

Här får du en lugn dialog där du upptäcker de sidor som dränerar dig på kraft, och du kommer med en högre medvetenhet kommunicera effektivare.

Upplägg sker helt och hållet i överenskommelse med dig.

Prova en kostnadsfri konsultation.

Vi lovar att du märker resultat redan första veckan.

EN GYNNSAM LÄRMILJÖSkolan är en social intensiv miljö som ställer höga krav på personalen att skapa ett gynnsamt arbetsklimat. Den sociala samvaron, hur vi bemöter varandra och samtalar är själva fundamentet för en god arbets- och lärmiljö.

Vi kan inte lösa problem genom att tänka på samma sätt som vi skapat dem." /Albert Einstein.